Hjälp med TV/Streaming

Behöver du hjälp med att komma igång med din SMART-TV? Vi hjälper dig med installation, konfiguration, genomgång av funktioner och mycket mer. Allt för att du ska kunna utnyttja din TV fullt ut. Vi erbjuder professionell och kostnadseffektiv hjälp när det passar dig.

Kan varmt rekommenderas, vi är helnöjda!

Eva, Höllviken

Anslut din TV till Internet

Genom att ansluta din TV till internet får du tillgång till så mycket mer än bara vanlig TV. Då kan du streama film och musik, titta på youtube och mycket mer. Att ansluta TVn till internet kan antingen göras via en trådlös anslutning eller via kabel.

Om du har ett inbyggt trådlöst nätverk i din TV kan du utnyttja fördelarna med att ansluta trådlöst till ett nätverk. Väljer du istället en trådbunden LAN-anslutning kan du få åtkomst till Internet och via ditt hemmanätverk.

Vad som passar dig bäst beror lite på vilken TV du har idag och om du har ett trådlöst nätverk hemma idag eller inte.

Streama film på din TV

Netflix, HBO Nordic, SVTPlay, TV4Play, Viaplay och många många fler tjänster erbjuder möjligheten att streama film. Vissa kostar pengar och andra inte. Att titta på datorn går bra men ibland vill kanske hela familjen titta och då känns nog datorskärmen trång. Att istället titta på filmen från TVn tycker många ger en bättre upplevelse. Det finns lite olika sätt att gå till väga; antingen kopplar du in din laptop eller platta eller så använder du dig av en AppleTV eller en SmartTV. Oavsett vad som passar dig bäst så kan vi hjälpa dig att installera och göra alla inställningar som behövs.

Kom igång med din SMART-TV

Våra TV-apparater har utvecklats mycket de senaste åren och de används inte längre bara för att titta på TV. Du kan göra så mycket mer.

 • Surfa
 • Spela spel
 • Streama film och musik
 • Lyssna på poddar
 • Spela in TV-program
 • Pausa ett TV-program
 • Titta på YouTube och andra sociala medier Och mycket mer!

Vill du ta del av allt detta men vet inte riktigt hur? Lugn, vi kan hjälpa dig! Vi kommer hem till dig och gör alla nödvändiga inställningar och installationer för att du ska komma igång och kunna utnyttja din SMART-TV fullt ut.

Våra tjänster för din TV

 • Installation och konfiguration för anslutning av TV till internet.
  Vi hjälper dig att komma fram till vilken lösning som passar dig bäst. Sedan ordnar vi det åt dig medan du gör något annat. Klappar katten till exempel.
 • Installation av appar och andra streamingtjänster
  Du berättar för oss vilken streamingtjänst du vill ha och vi ser till att du når den från din TV. Du kan klippa gräset under tiden.
 • Utbildning och genomgång av olika funktioner i din TV och appar
  Har du gått och blivit med en SmartTV och nu vet du inte riktigt hur du använder alla funktioner? Vi vägleder dig och visar alla tips och trix för just din TVmodell. TV-kvällen är räddad och du kan glänsa med dina nyvunna kunskaper för familj och vänner.
 • Felsökning och lösningar
  Blir det ständiga stopp i dina filmerna eller i din favoritserie när du streamar. Är ljudet inte synkat med bilden? Är Tom Cruise ovanligt långsmal i ansiktet? Vi hjälper dig att hitta vad som är fel och rättar sedan till det åt dig. Sen är det bara att titta vidare på en normalbred Tom Cruise som inte buktalar.

Kan varmt rekommenderas, vi är helnöjda!

Eva, Höllviken

Relaterade tjänster