Byt ut din städerska mot en personlig tekniker

20 Mar 2017

Du är säkert en av de många svenskar som använder RUT-avdraget till att få hjälp där hemma. Har du boende med trädgård så kanske du har fått hjälp att fixa i trädgården eller städning. Visste du att du kan utnyttja RUT-avdraget till att boka en personlig tekniker från Servitant som fixar ditt trådlösa nät eller hjälp med datorn. Ett besök kostar inte mycket mer än ett besök av en städerska. Byt ut din städerska mot en personlig tekniker en dag och få en problemfri IT-vardag resten av året.

Hjälp med datorn

När du får hem en servitant ser han till att hjälpa dig med din dator och rensa den från allt onödigt skräp. En ren dator blir snabbare och fungerar bättre. Ungefär som när du har ett rent hem. En dator med för många program körande är ungefär som ett välfyllt hem, det blir svårt och trångt att ta sig fram, datorn blir seg. Det handlar om att hålla datorn uppdaterad med den senaste versionen av operativsystemet, Windows 10 eller OS X. En äldre dator kan göras mycket snabbare med lite upprensning, en uppgradering av minnet och byta ut gamla hårddisken till en SSD kan din dator att bli dubbelt så snabb och hålla ytterligare några år. Detta gäller också ett dåligt konfigurerat nätverk.

Hjälp med trådlöst nätverk

Våra personliga tekniker ser över ditt nätverk och konfigurerar upp det så du får maximal hastighet och ett stabilt nät. Vi går igenom konfigurationen och routrar så att allt är rätt inställt. Vi mäter och kontrollerar om accesspunkten är på optimal plats. När vi lämnar er har ni ett nät som fungerar även när hela familjen surfar och streamar film. Inga fler avbrott eller hackande filmer. Inga gnälliga barn eller sambo. Bara ett snabbt trådlöst nätverk.

Ett besök av personlig tekniker ger problemfri IT-vardag

Allt som krävs för problemfri IT-vardag är ett besök från en servitant, din personliga tekniker. Ett besök som inte behöver kosta mer än ett besök av städerskan. Boka nu och njut av en välstädad IT-miljö i hemmet.


Relaterad tjänst