Har din iPad hängt sig?

14 Mar 2017

Genom att starta om din iPad kan du lösa de flesta problem som kan uppstå, men inte alla, och en omstart av surfplattan bör vara den första åtgärden du vidtar när du har problem med din iPad. Ibland kan du dock behöva återställa surfplattan för att få den att fungera som den ska.

Om din iPad har hängt sig och du inte riktigt vet vad du ska ta dig till, kan du boka en servitant och få problemet åtgärdat. Vi kan också hjälpa dig med många andra vanliga problem med surfplattor och mobiler, som exempelvis att göra en seg mobil snabbare, överföra foton eller annan data mellan mobilen och datorn, konfigurera mejlkonton eller möjliggöra utskrifter från mobilen.

Du kan också försöka fixa din iPad själv. Här berättar vi hur du enkelt kan starta om din surfplatta för att få bukt med vanliga problem.

Så kan du fixa din “padda”

Det första du bör göra för att försöka få liv i din iPad igen är att starta om den. Det är en väldigt enkel åtgärd som löser många problem och inte raderar din data eller dina inställningar. Så här går du tillväga:

Ibland räcker det inte med en så kallad mjuk omstart utan du kan behöva göra en hård omstart. Denna metod kommer rensa surfplattans minne men inte din data. Så här gör du för att utföra en hård omstart:

Ett tredje alternativ är att göra en fabriksåterställning. Detta bör du bara göra om ingenting annat fungerar, eftersom även din data och dina inställningar kommer raderas.


Relaterad tjänst