Personlig tekniker

När du bokar en Servitant får du en tekniker som verkligen bryr sig om att hjälpa dig. Oberoende om du har gammal långsam dator eller ny som behöver installeras, mobil som du vill skriva ut från eller trådlöst nät som inte håller för streaming till din SmartTV så kan våra Servitanter hjälpa dig.

  • 399kr per timme

Datorer är komplexa maskiner med högt värde och många svårigheter; Virus, ett långsamt system eller komplicerad mjukvara. Jag kan hjälpa dig med att hitta vad som slöar ner systemet och ge tips om underhåll för att hålla din dator eller platta optimerad och ren.

/Hannah

Har du strul med Netflix, Play-tjänsterna eller räcker ditt WiFi bara inte till på ditt favoritställe att slappa hemma? Jag hjälper dig så du kan ta det lugnt när och var du vill. Självklart tar vi fram en lösning tillsammans så den är skräddarsydd till precis dina behov.

/Nico

Teknik ska bara fungera och jag tycker bäst om kunder som aldrig behöver ringa mig igen men att de sedan vill är en annan sak. Jag ser till att du har en Problemfri IT-vardag hemma!

/Sasha

När du vänder dig till oss kan du lita på att du kommer att få all den hjälp du behöver professionellt, snabbt och enkelt. Inga långa väntetider och krångliga offerter utan du får snabbt kontakt med oss och över telefon får du veta vad vi kan göra för att hjälpa dig, vad det kostar och när vi kan komma.

Boka idag