Support för det digitala hemmet

18 Aug 2016

Har du blivit av med alla dina foto på grund av hårdisk eller datorkrasch? Har du ett krånglande eller långsamt nätverk hemma? Känner du dig osäker inför ett köp av IT-tekniskt utrustning och inte vet vad du skall välja? Känner du dig maktlös i ditt digitala hem?

Du är inte ensam, detta är vardagen för många i dagens digitala samhälle. Det blir fler och fler prylar i våra hem som är mer avancerade än din första dator. Du blir stressad för att du inte hinner fixa dem eller lära dig hur du fixar dem. Du känner dig maktlös när ingen kan hjälpa dig; oftast får du vända dig motvilligt till grannens barn som hjälper dig mot eller utan ersättning.

Servitant - din IT-support i hemmet

Nu har du dig någon att vända dig till; inom kort öppnar Servitant dörrarna. Servitant AB är ett företag som är specialiserat på att hjälpa privatpersoner, i eller i nära anslutning till bostaden, med handledning, rådgivning, installation, reparation och underhåll av data- och informationteknisk utrustning samt dataprogram. Företaget är grundat av personer som tillsammans har över 50 års erfarenheter av datorer och IT-teknisk utrustning. Företagets ambition är rikstäckande.

Läs även: IT-hjälp för privatpersoner

Problemfri vardag

Vår vision, i en allt mera framväxande IT-teknisk hemmiljö, är att hjälpa konsumenter till en problemfri vardag där all IT-teknisk utrustning i hemmet fungerar på ett säkert och kontrollerat sätt.

IT-tjänster som stödjer dig och din familj

På Servitant är vi helt införstådda att den snabba utvecklingen av IT i hemmet kräver mer än IT-tjänster som löser dina problem. För att din vardag ska fungera i längden kommer vi att erbjuda stöd och rådgivning på distans. Vi kommer även kunna erbjuda produktförsäljning med samma breda sortiment som stora leverantörer men med tillägget att vi levererar produkten samt genomför installationen.

Nämnde vi att våra IT-tjänster i hemmet faller under RUT/RIT, dvs ni får 50% rabatt på vår arbetskostnad vilket ger en timkostnad på 399kr.


Relaterad tjänst