Skrivare i Malmö krånglar akut? Nu finns hjälp!

21 Dec 2016

Dottern måste skriva ut sin uppsats, Mamma har flygbiljetter som måste komma in på papper, och trots att bläcket byttes ut nyligen, så vill bara skrivaren ge blanka papper! Nu kan vi hjälpa dig fixa problemet innan alla deadlines står vid dörren, då du kan tillkalla en Servitant direkt! 19: e december lanserade Servitant sina tjänster i första staden av många i Sverige. Premiär område är Malmö med omnejd. Du kan från och med idag boka en professionell Servitant som kommer hem till dig och hjälper dig med dina IT utmaningar. För att fira detta ger vi ut en julkalender där du har chansen att varje dag fram till och med julafton vinna ett presentkort på 2 timmars IT - support hjälp i hemmet av en professionell Servitant. Presentkortet gäller i Malmö med omnejd.

Du öppnar luckan och får chansen att vinna presentkortet när du visar intresse för Servitants tjänster. Detta gör du genom att skicka in din email adress till oss i formuläret nedanför.

Servitant

Servitant AB är ett företag som är specialiserat på att hjälpa privatpersoner, i eller i nära anslutning till bostaden, med handledning, rådgivning, installation, reparation och underhåll av data- och informationsteknisk utrustning samt dataprogram.


Relaterad tjänst