Långsamma datorer i Malmö? Nu finns hjälp!

20 Dec 2016

Låter din dator som en skördetröska eller vill den inte starta trots att den är ganska ny? Lugn, det är med all säkerhet inte fel på dig utan på datorn och den kan vi fixa åt dig.
19:e december lanserarade Servitant sina tjänster i första staden av många i Sverige. Premiär område är Malmö med omnejd.
Du kan från och med idag boka en professionell Servitant som kommer hem till dig och hjälper dig med dina IT utmaningar. För att fira detta ger vi ut en julkalender där du har chansen att varje dag fram till och med julafton vinna ett presentkort på 2 timmars IT - support hjälp i hemmet av en professionell Servitant. Presentkortet gäller i Malmö med omnejd.

Du öppnar luckan och får chansen att vinna presentkortet när du visar intresse för Servitants tjänster. Detta gör du genom att skicka in din email adress till oss i formuläret nedanför.

Servitant

Servitant AB är ett företag som är specialiserat på att hjälpa privatpersoner, i eller i nära anslutning till bostaden, med handledning, rådgivning, installation, reparation och underhåll av data- och informationsteknisk utrustning samt dataprogram.


Relaterad tjänst