Datorhjälp i Trelleborg

Våra personliga tekniker bor oftast nära dig, de förstår dina problem mycket bra och finns tillgängliga när det passar dig. Oberoende om din gamlar dator är långsam eller om det handlar om ostabilt trådlöst nätverk från källare till övervåningen fixar vi det.

Personlig tekniker i Trelleborg

Det finns inga dumma frågor. Våra Servitanter är både duktiga på tekniken och att förklara för dig som kund hur det fungerar och vad som är bästa lösningen. Våra personliga tekniker finns redo för dig.

  • Vi fixar ditt trådlöst nätverk
  • Vi snabbar upp din gamla dator
  • Och mycket mer...

Vad säger kunder

"Mycket bra och efterlängtad tjänst! Tänk både att slippa att själv försöka få tid till att fixa sina it problem i en stressad vardag!"

Kristina Borgkvist

IT tjänster i hemmet

Det finns många olika anledningar till att människor i Trelleborg väljer att ta hjälp av professionell datorsupport för att avhjälpa problem. Om du behöver hjälp med någonting helt annat när det gäller datorsupport eller har problem med någon annan IT-utrustning kommer vi naturligtvis till undsättning. Datorer är pålitliga maskiner när de fungerar som de ska, men kan lätt bli oberäkneliga när antingen hårdvaran eller mjukvaran ställer till med problem.
Mer om IT-tjänster i hemmet