Datorhjälp på Södermalm

Våra personliga tekniker bor nära eller på Södermalm. De finns tillgängliga när det passar dig. Oberoende om din gamlar dator är långsam eller om det handlar om ostabilt trådlöst nätverk från källare till övervåningen fixar vi det.

Personlig tekniker på Södermalm

Oberoende om du bor i lägenhet eller villa så hjälper vi dig. Våra Servitanter är duktiga på att förklara hur saker och ting fungerar och vad som är bästa lösningen. Våra personliga tekniker finns redo för dig.

  • Vi fixar ditt trådlöst nätverk säkrar din router
  • Vi snabbar upp din gamla dator
  • Och mycket mer...

Vad säger kunder

"Mycket bra och efterlängtad tjänst! Tänk både att slippa att själv försöka få tid till att fixa sina it problem i en stressad vardag!"

Kristina Borgkvist

Datorhjälp i hemmet

Det finns många olika anledningar till att människor i Södermalm väljer att ta hjälp av professionell datorsupport för att avhjälpa problem. Om du behöver någonting helt annat när det gäller datorhjälp eller har problem med någon annan tekniks utrustning kommer vi naturligtvis till undsättning. Datorer är pålitliga maskiner när de fungerar som de ska, men kan lätt bli oberäkneliga när antingen hårdvaran eller mjukvaran ställer till med problem.
Mer om IT-tjänster i hemmet