Har du gått och blivit med fiber?

13 Jan 2017

Har du gått och blivit med fiber? Grattis! Men nu kanske du är osäker på hur du ska komma igång med ditt nya fiberbredband? Lugn, vi hjälper dig.

Det kan ibland vara lite komplicerat att komma igång med ett nytt fiberbredband. Vi blir mer och mer beroende av en stabil internetkoppling hemma och när det inte fungerar så känner vi av det direkt och får problem med att streama film eller titta på det senaste avsnittet av favoritserien.

Varför funkar det inte?

Oftast innebär fiber att man får en betydligt större bredbandskapacitet och för att kunna dra nytta av detta måste vissa förändringar genomföras i inställningar och med utrustningen. De flesta bredbandsinstallationer idag erbjuder en hastighet mellan 100 och 500 Mbit/s (nedladdning) men många upplever att man inte får den hastighet man betalar för och att strular lite då och då.

Bredbandskollen erbjuder ett bra tjänst för att mäta din internetanslutning och är ett oberoende konsumentverktyg som hjälper dig att testa och mäta din internetkoppling. Du får även bra vägledning på hur du kan förbättra din IT-miljö hemma, men för en del av oss så kan detta vara svårt och komplicerat och vi har varken tid eller ork att sätta oss in i problematiken och lösa problemen. Våra servicetekniker kan hjälpa dig att komma igång efter att du har fått fiber installerat och framdraget.

Våra tjänster för din fiber

Hör av dig till oss så kommer vi hem till dig och löser dina problem och säkerställer att du får ut maximal hastighet och stabilitet från din nya bredbandsinstallation.


Relaterad tjänst