Tänker du på säkerheten?

9 Dec 2016

Juletider är ljusen stora högtid men också en tid då många handlar julklappar över internet. De flesta tänker på brandsäkerheten genom brandvarnare men få tänker på IT-säkerheten hemma. Vi kan hjälpa er att säkerställa att er IT-utrustning är immun mot de vanligast förekommande hoten. Den 19:e december lanserar Servitant sina tjänster i den första staden av många i Sverige. Premiär område är Malmö med omnejd. För att fira detta ger vi ut en julkalender där du har chansen att varje dag fram till och med julafton vinna ett presentkort på 2 timmars IT - support hjälp i hemmet av en professionell Servitant. Presentkortet gäller i Malmö med omnejd.

Du öppnar luckan och får chansen att vinna presentkortet när du visar intresse för Servitants tjänster. Detta gör du genom att skicka in din email adress till oss i formuläret nedanför.

Servitant

Servitant AB är ett företag som är specialiserat på att hjälpa privatpersoner, i eller i nära anslutning till bostaden, med handledning, rådgivning, installation, reparation och underhåll av data- och informationsteknisk utrustning samt dataprogram.


Relaterad tjänst