Hur fungerar det?

Det är enkelt och tar endast några minuter att boka en Servitant på boka.servitant.se.

Vad behöver du hjälp med?

Börja med att välja en kategori som problemet handlar om. Vi vet att det kan passa in på flera men välj den som passar bäst.

Beskriv ditt problem

Beskriv sedan ditt problem så bra du kan. Ange så mycket information som möjligt som operativsystem (Windows, OSX), hårdvarunamn osv. Vi vet att det är svårt att beskriva detta så ta gärna bilder eller spela in en film där du beskriver ditt problem.

Adress

Berätta sedan var du behöver hjälp någonstans. Ange exakt adress då vårt system letar efter den närmaste lediga Servitanten baserat på denna information.

När vill du ha hjälp

När vi hittar lediga Servitanter får du en tidsuppskattning hur snabbt vi kan komma till dig. Du har nu möjlighet att välja den snabbaste möjliga leverans eller med lite framförhållning boka en Servitant längre fram. Tillgång och framförhållning styr ditt pris.

Vem är du

Nu behöver vi veta vem du är. Vill du ha RUT avdrag måste du ange ditt personnummer.

Hur vill betala

Här väljer du hur du vill betala när arbetet är klart. Med Swish betalar du snabbt och din förfrågan är högprioriterad. Har du valt "närmaste" möjliga tid är endast Swish tillgängligt som betalningsalternativ.

Bokning och bekräftelse

När du har godkänt våra allmänna vilkor kan du välja betalningssätt och så fort du gjort det skickas din förfrågan iväg till våra Servitanter. Så fort en servitant accepterat uppdraget är din förfrågan bekräftad och du har en bokning. Enligt våra vilkor och enligt distanslagen har du rätt att ångra dig innan uppdraget på börjats. Det gör du enkelt i appen. Vid avbokning när uppdraget har börjat debiteras en avgift på 100kr. Uppdraget anses att det har påbörjats när Servitanten börjar sin resa till dig. Du betalar självklart bara för arbetet hos dig.