Vad är en decembernatt utan internet?

11 Dec 2016

En decembernatt i Svenska vintern är mörk som den är och att få ett strömavbrott och därmed förlora sin internetuppkoppling kan göra den extra mörk o kall. Med en enkel UPS (batteri backup) kan du låta internet lysa upp mörkret även under strömavbrotten, vi hjälper dig lista ut hur det fungerar. Den 19:e december lanserar Servitant sina tjänster i den första staden av många i Sverige. Premiär område är Malmö med omnejd. För att fira detta ger vi ut en julkalender där du har chansen att varje dag fram till och med julafton vinna ett presentkort på 2 timmars IT - support hjälp i hemmet av en professionell Servitant. Presentkortet gäller i Malmö med omnejd.

Du öppnar luckan och får chansen att vinna presentkortet när du visar intresse för Servitants tjänster. Detta gör du genom att skicka in din email adress till oss i formuläret nedanför.

Servitant

Servitant AB är ett företag som är specialiserat på att hjälpa privatpersoner, i eller i nära anslutning till bostaden, med handledning, rådgivning, installation, reparation och underhåll av data- och informationsteknisk utrustning samt dataprogram.


Relaterad tjänst