Rut ger möjlighet till prisvärda proffstjänster!

16 Dec 2016

Behöver du hjälp med din IT-utrustning hemma? Kanske ett wifi som strular eller en dator som inte gör som du vill. Visst vore det skönt om någon kom hem och fixade problemen! Nu kan du få proffshjälp hemma utan att det tömmer plånboken. Från och med den 1 augusti 2016 har RUT-avdraget utvidgas till att även omfatta IT-tjänster. Detta gör att du endast behöver betala halva arbetskostnaden för en servicetekniker från oss om du använder RUT-avdraget. Den 19:e december lanserar Servitant sina tjänster i den första staden av många i Sverige. Premiär område är Malmö med omnejd. För att fira detta ger vi ut en julkalender där du har chansen att varje dag fram till och med julafton vinna ett presentkort på 2 timmars IT - support hjälp i hemmet av en professionell Servitant. Presentkortet gäller i Malmö med omnejd.

Du öppnar luckan och får chansen att vinna presentkortet när du visar intresse för Servitants tjänster. Detta gör du genom att skicka in din email adress till oss i formuläret nedanför.

Servitant

Servitant AB är ett företag som är specialiserat på att hjälpa privatpersoner, i eller i nära anslutning till bostaden, med handledning, rådgivning, installation, reparation och underhåll av data- och informationsteknisk utrustning samt dataprogram.


Relaterad tjänst