IT-support i hemmet till halva kostnaden

7 Dec 2016

Från och med den 1 augusti 2016 har RUT-avdraget utvidgats till att även omfatta IT-tjänster. Behöver du support och hjälp för din IT-miljö i hemmet? Du kanske har ett nätverk som strular, en dator som inte fungerar som du vill eller en ny IT pryl du köpt men inte får installerat rätt. Lugn! Vi hjälper dig och du behöver bara betala halva arbetskostnaden om du utnyttjar RUT-avdraget. Den 19:e december lanserar Servitant sina tjänster i den första staden av många i Sverige. Premiär område är Malmö med omnejd. För att fira detta ger vi ut en julkalender där du har chansen att varje dag fram till och med julafton vinna ett presentkort på 2 timmars IT - support hjälp i hemmet av en professionell Servitant. Presentkortet gäller i Malmö med omnejd.

Du öppnar luckan och får chansen att vinna presentkortet när du visar intresse för Servitants tjänster. Detta gör du genom att skicka in din email adress till oss i formuläret nedanför.

Servitant

Servitant AB är ett företag som är specialiserat på att hjälpa privatpersoner, i eller i nära anslutning till bostaden, med handledning, rådgivning, installation, reparation och underhåll av data- och informationsteknisk utrustning samt dataprogram.


Relaterad tjänst